Ontketen krachtbronnen en vitaliseer uw mensen
met onze unieke programma's en sessies

Trainingsprogramma's

Trainingsprogramma's duren minimaal 3 dagdelen en bieden een groep van minimaal 5 mensen de kans om hun vaardigheden, attitude en kennis op het gebied van stress, veerkracht en vitaliteit duurzaam te transformeren.

Workshops

Workshops zijn korte, krachtige sessies van 1 dagdeel waarin een groep van minimaal 5 mensen – idealiter in teamverband – verdieping aanbrengt in een specifiek thema op het gebied van stress, veerkracht of vitaliteit.

Webinars & Keynotes

Webinars en keynotes zijn korte, inspirerende sessies van maximaal 2 uur waar een grote groep tot wel 1000 mensen tegelijkertijd nieuwe inspiratie opdoen rondom een thema zoals stress, veerkracht, vitaliteit, welzijn, enzovoorts.

Teamcoaching

Teamcoaching kan verschillende vormen aannemen, van op zichzelf staande sessies waar teams geholpen worden in hun groeiproces, tot aan lange termijn coachingsprogramma's – met zowel gezamenlijke als individuele ontwikkeldoelen.

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching biedt individuele of groepen leidinggevenden (in intervisievorm) de kans om hun kennis en vaardigheden verder te verfijnen op persoonlijke en professionele thema's zoals coachend, verbindend en vitaal leiderschap.

Stress- & vitaliteitcoaching

Stress- & vitaliteitcoaching kan een onmisbare bijdrage leveren aan het herstellen van overmatige stress of burn-out. Daarnaast kan deze vorm van coaching zeer waardevol zijn ter preventie van verzuim en proactieve vergroting van draagkracht.

Op zoek naar maatwerk?

Zoekt u een ontwikkelprogramma of ander aanbod dat past bij specifieke ontwikkelbehoeften, organisatiecultuur of persoonlijke vraagstukken? Neem dan gerust contact op om vrijblijvend te bespreken wat Optimize Me hierbij voor u kan betekenen.

Copyright 2021 Optimize Me | KVK: 55859143 | BTW: NL002319771B26 | IBAN: NL82 RABO 0309 9183 32