Over Optimize Me

Met Optimize Me help ik ondernemers, startup teams en (young) professionals om een florerend en veerkrachtig leven te leiden. Tijdens mijn eigen reis van persoonlijke ontwikkeling heb ik gezocht naar de best werkende methoden en tools die leiden naar een leven vol veerkracht, geluk en welzijn. Met de ervaringen en kennis die ik verzameld heb tot op dit moment, help ik jou met het optimaliseren van de belangrijke aspecten van je leven. Bij Optimize Me vind je de meest bruikbare en wetenschappelijk onderbouwde methoden om te floreren op je werk en in je persoonlijke leven.

 

 Missie

Mijn missie is om jou en andere high-potentials te helpen hun positieve impact in de wereld te maximaliseren. Keer op keer zie ik de overweldigende potentie die aanwezig is in jongeren en volwassenen die de roeping ervaren bij te dragen aan een betere wereld. Ik wil deze mensen helpen hun volledige potentie en impact te realiseren door hun leven te optimaliseren voor veerkracht, welzijn en duurzaam geluk. Wanneer we dit bij ons zelf veranderen, verandert de wereld om ons heen mee!

 

Over Bas (Professionele Biografie)

Bas Snippert, MSc., helpt (jonge) ondernemers, professionals en teams hun werk en leven te transformeren. Hij werkt met fascinerende inzichten uit moderne wetenschappen zoals Neurobiologie, Positieve Psychologie en Complexe Systemen, en daarnaast integreert hij klassieke wijsheden uit verschillende spirituele tradities. Hij helpt rationele en intelligente mensen het contact terug te vinden met het intuïtieve en natuurlijke. Zonder rede en integriteit uit het oog te verliezen. Bas heeft een bachelor in Internationaal Land- & Waterbeheer (Wageningen Universiteit) en een master in Industrial Design Engineering (Universiteit Twente). Hij werkt sinds 5 jaar als ondernemer en doorliep succesvol Europa’s beste startup accelerator, Startupbootcamp. Hier bouwde hij kennis en sterke affiniteit met de startup wereld op. Bas volgt sinds 2016 opleidingen bij executive coach Esther van Toledo en traint in Somatic Experiencing, NeuroAffective Relational Model en Complex Systems Theory aan het Santa Fe Institute. Daarnaast heeft hij aan meditatie retraites deelgenomen in Nederland (S.N. Goenka) en Frankrijk (Thich Nhat Hanh). Hij werkt op dit moment met internationale cliënten gevestigd in Nederland in de vorm van individuele sessies, workshops en team activiteiten zoals retraites. Bas is ook trainer bij Salvaj, een organisatie die natuur-gerelateerde persoonlijke ontwikkelingscursussen organiseert in San Sale Giovanni in Italië.

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING MET BAS