Effortless Workshop

Effortless: The New Science of Biological Self-organization and How to Live with Ease, Flow and Fulfillment

Dit is een nieuwe en unieke workshop op basis van het aankomende boek Effortless van Bas Snippert, gebaseerd op 10 jaar aan gecombineerde ervaring in academische opleidingen, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling tot Stress Specialist en Leiderschapscoach.

De workshop wordt in de maand augustus speciaal aangeboden tijdens de crowdpublishing campagne van het boek. In het boek en tijdens de workshop deelt hij de belangrijkste inzichten uit de nieuwe wetenschap van zelforganisatie, bijvoorbeeld:

  • Hoe we met minder moeite juist meer effectiviteit, gemak en flow ontwikkelen in ons dagelijkse leven
  • Hoe lichaam, brein en geest optimaal leren functioneren, ondanks onze stressvolle, high-intensity cultuur
  • Hoe moderne teams met zelforganisatie hun samenwerking versterken, prestaties verbeteren en organisaties transformeren

Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers een eerste kennismaking met deze inzichten en de tools rondom zelforganisatie. Deze informatie is breed inzetbaar, op individueel, relationeel en organisatorisch niveau. Naast nieuwe inspiratie krijgen ze unieke tools die direct inzetbaar zijn in hun (werk)leven.

De workshop is specifiek waardevol voor millennials / young professionals / high potentials. De tools uit Effortless bieden hen nieuwe mogelijkheden in het omgaan met de druk en uitdagingen die zij ervaren op zowel privé als professioneel gebied. De workshop helpt ze om zichzelf te ontplooien richting een succesvoller én gezonder (professioneel) leven.

Tijdens de campagne (tot 1 september 2018) hoeven deelnemers, verenigingen of organisaties enkel een pre-order van het boek te plaatsen voor alle deelnemers, in plaats van het normale tarief.* De workshop – tevens beschikbaar als seminar of keynote – mag ook na 1 september worden ingepland en duurt 2 uur en valt waar nodig af te stemmen in overleg.

Neem bij interesse contact op met Bas via onderstaande contactinformatie of klik hier om naar de crowdpublishing pagina te gaan.

 

Telefoon: +316 28 36 40 68

Mail: bas@optimizeme.nl

Website: optimizeme.nl

 

* Minimum van 15 deelnemers per workshop / seminar. Een pre-order van het boek kost €18,50.

 

 

22 augustus 2018