Optimize Me Workshop – Uprise Festival – Woensdag 20 April 2016

Introductie

Op woensdag 20 april kun je een workshop bijwonen georganiseerd vanuit Optimize Me! De workshop wordt gegeven voor de bezoekers van het Uprise Festival 2016 in Amsterdam. De titel is Optimize For Entrepreneurship: Building Resilience And Mental Fitness. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!

In het kort

  • Op woensdag 20 april verzorgt Bas vanuit Optimize Me een workshop op Uprise Festival
  • De workshop gaat over veerkracht en mentale fitness voor entrepreneurs
  • De kosten voor de workshop zitten bij de ticketprijs van het festival in
  • Bestel je kaarten door hier te klikken
  • De workshop is in het Engels heet: Optimize for entrepreneurship: building resilience and mental fitness
  • First come first serve! Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij!

 

Wat is Uprise Festival?

Uprise is een festival voor iedereen die iets doet met en rondom startups. Gedurende 2 dagen presenteren 150 internationale startups hun werk, worden er workshops gegeven, is er een interactieve banenmarkt en natuurlijk de nodige entertainment! Dat allemaal in een omgeving die perfect bij de startup atmosfeer past. Dit zorgt voor een energieke en inspirerende ervaring: zowel voor mensen die op het punt staat net te beginnen met ondernemen, maar ook voor anderen die misschien al jaren bezig zijn. Iedereen kan hier iets uit halen.

 

In mijn eigen ervaring bleek Uprise een fantastische netwerk gelegenheid en inspirerende omgeving. Tijdens mijn werk bij de startup Yippie! hebben we op Uprise gestaan met een stand. Ons doel was vooral nieuwe talenten aantrekken op het gebied van (backend) development en natuurlijk ons product onder de aandacht brengen.

 

Na een lange dag met veel leuke gesprekken kwamen we verrijkt terug. We vonden er nieuwe inzichten voor ons product en waardevolle nieuwe contacten voor ons netwerk. People are your greatest asset hoor je vaak als gezegde in het bedrijfsleven. In mijn ervaring is dat zeker waar en elke gelegenheid om mensen aan je netwerk toe te voegen is een kans voor jou en je onderneming!

 

Als je interesse hebt in het programma van het festival, kijk dan hier.

 

Waar gaat de workshop over en is dit relevant voor mij?

De workshop heet Optimize for entrepreneurship: building resilience and mental fitness en is voor entrepreneurs in alle soorten en maten. Of je nu op het punt staat te beginnen of al jarenlang aan je onderneming bouwt: iedereen kan profiteren van deze workshop.

 

Één van de belangrijkste eigenschappen van een succesvol ondernemer is zijn veerkracht. Onze veerkracht bepaalt namelijk voor een groot deel hoe we omgaan met de typische ups en downs van het ondernemen. Vroeg of laat ontdekken we allemaal een simpele waarheid: je hebt als ondernemer geen controle over de toekomst. Maar je hebt gelukkig wel controle over jouw reacties op (stressvolle) gebeurtenissen.

 

Dus hoe bereid je jezelf dan goed voor op de onvermijdbare downs? En als je merkt dat je veerkracht vermindert, hoe bouw je die dan weer op? En wat is nu precies de rol van je lichaam en geest bij stress en veerkracht?

 

Dit gaan we allemaal bespreken in de workshop, die gekenmerkt wordt door een interactieve houding: niet alleen maar praten, maar ook doen. We gaan kijken wat manieren zijn om effectiever om te gaan met stress en wat de absolute basis is van het opbouwen van veerkracht. De workshop zal beginnen om 13u op woensdag 20 april en duurt ongeveer een uur.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Als je interesse is aangewakkerd voor het Uprise festival en je graag mee wil doen aan de workshop, wees dan snel bij de kaartverkoop: de marketing voor het festival draait volop en de workshops hebben een beperkte hoeveelheid plaatsen. Aanmelden doe je als volgt:

 

  • Ga naar de Uprise ticket shop
  • Kies een ticket voor woensdag 20 april om de workshop te kunnen volgen
  • Of kies een voordelige 2-daagse ticket als je het hele festival wil meemaken
  • Na aanschaf van de ticket krijg je toegang tot de inschrijving voor de workshop

 

Ik hoop je de 20e te zien op het festival!

 

0 responses on "Optimize Me Workshop - Uprise Festival - Woensdag 20 April 2016"

Leave a Message